Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva 'gospoda'

VIDEO Talijanska posla: Spalletti podržao De Rossijevo vrijeđanje Mandžukića

Mandžukić je u talijanskom derbiju Juventusa i Rome bio žrtva verbalnog napada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Luciano Spalletti stao je u obranu svog igrača Danielea De Rossija, koji je sramotno izvrijeđao hrvatskog napadača Marija Mandžukića za vrijeme talijanskog derbija između Juventusa i Rome. Sredinom prvog poluvremena De Rossi je nakon jednog duela s hrvatskim reprezentativcem poručio 'ušuti, govn.... cigane'.

S obzirom da nije rukom prekrio usta kada je išao vrijeđati našeg nogometaša, čitači s usana su jasno mogli vidjeti što je De Rossi rekao. Spalletti nije osudio svog igrača za nedolično ponašanje, već je rekao da će ga dodatno educirati kako se to radi.

"Nije rukom prekrio usta. Morat ću ga to naučiti", rekao je Spalletti, pa se i on obrušio na hrvatskog reprezentativca.

"Ovdje pričamo o Danieleu, a nitko ne spominje to što je Mandžukić radio njemu. Vrijeđao ga je cijelo vrijeme i nitko ništa nije rekao".

Utakmica je završila minimalnom pobjedom Juventusa, a pogodak odluke postigao je Paulo Dybala u 77. minuti utakmice.

Spomenimo i kako je Juventus u derbiju ostvario i 11. uzastopni trijumf u prvenstvu, dok je Roma već četiri kola u nizu bez pobjede. U zadnjih devet kola Roma je pobijedila samo jednom. Nakon kiksa Intera na vrhu se iskristalizirala borba Napolija i Juventusa u kojem vodeći Napolitanci imaju dva boda prednosti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider