Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Vrh sve dalje

Mancini poludio nakon novog kiksa Intera: Pa to bi i ja zabio s 51 godinom

Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Intera Roberto Mancini oštro je kritizirao svoje napadače nakon susreta protiv Carpija (1-1) nakon kojeg su 'Nerazzurri' pali na četvrto mjesto Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ne mogu vjerovati što su sve promašili moji napadači. Posebice Mauro Icardi. Pa to bi i ja zabio premda imam 51 godinu," ljutio se Mancini.

Inter je poveo u 39. minuti golom Palacia, no u drugoj minuti sudačke nadoknade izjednačio je Kevin Lasagna gurnuvši Inter u nove probleme. Mancinijeva momčad je već tri kola bez pobjede, a u zadnjih pet kola samo je jednom slavila pa je s prve pala na četvrtu poziciju.

"Imamo problema s realizacijom, promašujemo previše prilika. Morat ćemo hitno kupiti jednog napadača," poručio je Mancini, dodavši sa smiješkom: ''Možda će nam Napoli posuditi Gonzala Higuaina.''

Argentinski napadač je trenutačno vodeći strijelac talijanskog prvenstva s 21 golom, dok je prvi topnik Intera Icardi s osam golova. Zanimljivo, cijela momčad Intera je zabila samo pet golova više od Higuaina.

Na ljestvici vodi Napoli sa 47 bodova, Juventus je drugi s pet bodova manje, ali i utakmicom zaostatka, dok je Fiorentina treća sa 41 bodom koliko ima i Inter na četvrtoj poziciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider