Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cirkus Colorado

Totalna lakrdija u slavnom klubu: Vraćaju trenera kojeg su prije tri mjeseca potjerali?

Nevjerojatno je koliko su se uspjeli srozati u manje od dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije manje od dvije godine, u travnju i svibnju 2017., Monaco je odigrao dvije utakmice polufinala Lige prvaka s Juventusom.

Obje su izgubili, ali za njih je i to polufinale bilo fantastičan uspjeh, naročito ako se zna da su prethodno eliminirali Manchester City i Borussiju Dortmund.

Danas, na kraju siječnja 2019., Monaco tavori u zoni ispadanja u Ligue 1, na 19. poziciji, i proživljava pravu krizu na svim razinama. Kako rezultatsku, tako i onu kadrovsku.

Prije tri mjeseca su, poslije očajnog ulaska u prvenstvo, smijenili Leonarda Jardima i za njegova nasljednika doveli legendarnog Thierryja Henryja kojem su na taj način dali priliku da započne svoju trenersku karijeru (to mu je prvi samostalni posao).

Henry nije uspio podići momčad na ljestvici i zaploviti u neke mirnije vode, ni s njim u klubu nisu bili sasvim zadovoljni, a onda je ovog tjedna stigla vijest kako je klub suspendirao - trenera. Naime, Henry je prebacio nekoliko svojih igrača iz prve momčadi u rezerve, optuživši ih da su više usredotočeni na vlastitu budućnost nego na klub, te je došlo do raskola.

Ispali su u šesnaestini finala Kupa Francuske porazom na domaćem terenu od Metza, a najnovija vijest glasi: vraća se Leonardo Jardim.

Nije to objavio bilo tko nego ugledni L'Equipe, pozivajući se na izvor iz slavnog kluba iz Monte Carla...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider