Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bili su bolji, imali više šansi"

Toplak čestitao Hajduku pa prokomentirao sporni penal: "Ta odluka je prelomila utakmicu"

Trener zaprešićkog prvoligaša pokušao je defenzivnim pristupom na Poljudu doći do bodova, ali nije uspio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter Zaprešić je pognute glave napustio Poljud nakon što je u sklopu devetog kola Hrvatski Telekom Prve lige poražen od Hajduka.

Splićani su slavili s 3:1, a prvi od svoja tri pogotka postigli su iz dvojbenog jedanaesterca dosuđenog poslije kontakta Grgića i Ismajlija u šesnaestercu gostiju.

"Hajduk je bio bolji i imali su više prilika. Čestitam im, zaslužili su pobjedu", izjavio je trener Intera Samir Toplak, a onda se osvrnuo i na sporni jedanaesterac:

"Nažalost, ta jedna odluka je odlučila prvo poluvrijeme, a kasnije i utakmicu. Nije neočekivano što smo mi na dnu, imamo izuzetno tanak kadar i znamo gdje smo pogriješili. Uz to, u subotu se dogodilo iznenađenje svih iznenađenja, za Dinamo protiv Varaždina nisu svirana dva jedanaesterca, a nama se na Poljudu sudilo ovo. Neću se vaditi na to, ali neke ključne odluke nas puno koštaju."

Burić: Ovo su najteže utakmice jer su velika očekivanja

Trener Hajduka Damir Burić istaknuo je kako je njegova momčad ostvarila najvažniji cilj u ovoj utakmici, a to su tri osvojena boda.

"Protivnik se postavio tako da je to bilo teško probijati. Mi smo imali dosta šansi i veliku želju za pobjedom. Ovo su najteže utakmice jer su velika očekivanja. U prvom poluvremenu su golubovi sletjeli na našu polovicu je praktički gosti nisu ni došli na nju. Igrači će dobiti slobodan dan jer trenutno više viđaju mene nego svoje žene", kazao je Burić.

U ovom tjednu će Hajduk u srijedu igrati u Petrinji u sklopu šesnaestine finala Kupa, a u nedjelju slijedi novo gostovanje - prvenstveni izazov kod Istre 1961 u Puli.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider