Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi reprezentativci

Evo što o popisu Nike Kovača kaže 'šokirani' trojac

Niko Kovač za utakmicu protiv Bugarske i Azerbejdžana pozvao je četiri igrača Rijeke...

Na popisu su Ivan Vargić, Ivan Tomečak, Andrej Kramarić i Marko Lešković kojem je to prvi poziv u seniorsku vrstu Hrvatske.

Kovač objavio popis za Bugarsku i Azerbajdžan: Opet ima novih lica!

''Ponosan sam i presretan, ovo je zaista san svakog sportaša. Zahvaljujem se izborniku na pozivu, ali moram naglasiti da je ovo plod rada cijele momčadi HNK Rijeke. Naš trud i odnos prema radu očituje se na terenu. Igrao sam dosta za Hrvatsku u mlađim uzrasnim kategorijama, ali ovo je nešto posebno'', rekao je Marko Lešković, prenosi stranica Rijeke.

Tomečak je već bio u kadru, ali još nije upisao ni jednu utakmicu za Vatrene.

''Krenulo me zaista u posljednje vrijeme. Prvo Rijeka s atmosferom, golovima, trofejima, onda prinova u obitelji pa sad i poziv za reprezentaciju. Već sam kod izbornika Slavena Bilića dobio poziv ali u utakmici protiv Gruzije nisam igrao, bio sam na tribinama. Velika je čast igrati za Hrvatsku i ovo je prilika koju čekaš cijeli život'', rekao je Tomečak.

Kovač je iz Dinama pozvao tri igrača - Marcela Brozovića, Duju Čopa i Domagoja Antolića kojem je to prvi put.

''Presretan sam; ne znam uopće što bih rekao i kako bih opisao što sada osjećam. San svakog igrača je nastupati za svoju reprezentaciju, a iako sam imao puno nastupa u mlađim selekcijama dobiti poziv u A reprezentaciju je nešto posebno. Izbornikov poziv mi je golema pohvala za trud i rad, ali i motiv da nastavim naporno trenirati i raditi. Ovo je zaista bio tjedan koji nikada neću zaboraviti: prvo sam sa svojim Dinamo došao u svoj kvart, a onda sam dobio poziv u reprezentaciju. Stvarno sam oduševljen'', rekao je Antolić za Dinamovu stranicu. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider