Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra milijuna

VIDEO Pogledajte top 10 imena čiji bi se transferi ubrzo trebali dogoditi

Graziano Pelle bio je vođa talijanskog napada na Euru na kojem je zabio dva pogotka i otišao sreću potražiti u kineski Shandong...

Ne radi se o nekoj velikoj odšteti, ali nevjerojatna je plaća ovog 30-godišnjaka od čak 310 tisuća eura tjedno! Čime je postao peti najplaćeniji nogometaš svijeta kada gledamo samo plaće.

Prije nego se poigramo potencijalnim transferima bacit ćemo pogled na pet transfera koji su se dogodili prije ili za vrijeme Eura. Portugalski dvojac Sanches - Guerreiro prešao je u redove bundesligaških divova Bayerna, odnosno Borussije Dortmund. Vrsaljko je otišao u Atletico Madrid, Umtiti u Barcelonu i jedan od najsvježnijih transfera je onaj Martina Škrtela iz Liverpoola u Fenerbahče.

A sada pogledajmo top deset imena čiji bi se transferi nakon vrlo dobrog Eura trebali dogoditi:

Juventus je već odbio 44 milijuna eura od Manchester Cityja za Leonarda Bonuccija. Pretpostavlja se da će za usluge ovog sjajnog braniča čija je vrijednost prije Eura bila 30 milijuna, trebati platiti i više od 50 milijuna eura ako ga netko želi dovesti.

Dimitrija Payeta je Slaven Bilić prije godinu dana platio samo 15 milijuna eura. Jedan od najboljih francuskih igrača ima ugovor s Čekičarima još pet godina. Procjena njegovog evenutalnog transfera u novu sredinu je kao i za Bonuccija oko 50 milijuna eura.

Ivan Perišić je znamo svi briljirao na Euru. Njegova cijena na transfermarktu prije prvenstva bila je 21 milijun eura. Ako ga netko želi preoteti Interu, pretpostavlja se da će teško otići ispod 35 milijuna eura.

Birkir Bjarnason bio je jedan od najboljih Islanđana. 28-godišnji veznjak Basela prije Eura je procijenjen na samo dva i pol milijuna i pretpostavlja se da će njegova cijena promjene sredine biti oko desetak milijuna.

Transfer Marka Pjace praktički je gotova stvar. Čeka se još je li to Juventus ili Milan. Je li to 20 ili 25 milijuna eura. Mogao bi to biti i najveći transfer iz HNL-a svih vremena.

Moussa Sissoko je bio odličan posljednjih nekoliko utakmica za 'Galske pijetlove'. Sigurno odlazi iz Newcastlea, procjenjuje se za 30 milijuna eura. Arsenal stoji prvi u redu.

Poljak Milik je zasjenio čak i Roberta Lewandovskog. Tržišna vrijednost napadača prije Eura bila je deset milijuna eura, Leicester je već poslao ponudu od 20. Vidjet ćemo hoće li završiti u Ranijerijevoj momčadi.

N'Golo Kante jedan je od najboljih Leicesterovih igrača i jedna od najvećih lovina ovoga ljeta. Chelsea je već poslao ponudu od 35 milijuna eura. No, daleko je to još od gotovog posla.

Pogba je igrač kojeg ne treba previše predstavljati. Veznjaka Juvea se seli samo na elitne destinacije, a iako nije briljirao na Euru, njegov bi eventualni transfer trebao biti možda i najveći u povijesti.

Za kraj završimo s jednim odličnim Velšaninom. Prije Eura Joe Allen je bio procijenjen na osam milijuna eura. Klopp mu je dao odriješene ruke za odlazak iz Liverpoola. Ovaj 26-godišnji veznjak teško da će otići ispod deset milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider