Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova situacija

Sve se mijenja zbog Zidanea: Real otima Barci "već dogovoreno" pojačanje i dovodi zamjenu za Modrića

Tjednima je izgledalo kao da je sve već riješeno, ali čini se da je na pomolu preokret.

Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Povratak Zinedinea Zidanea na mjesto trenera Real Madrida kod mnogih je igrača pojačao želju za dolaskom u Kraljevski klub.

Posljednjih nekoliko dana tako smo mogli pročitati izjave Paula Pogbe i Edena Hazarda o tome kako je "Real Madrid veliki izazov" i kako je "Zinedine Zidane nogometni idol još iz dječačkih dana".

Dugoročni projekt i izgradnja novog Reala koja je povjerena karizmatičnom Francuzu primamljiv je izazov i Adrienu Rabiotu.

Francuskom veznjaku na ljeto istječe ugovor s PSG-om i on je davno rekao da ne misli potpisati novi, zbog čega već neko vrijeme nije u kadru prve momčadi.

Kao potentni veznjak koji ima samo 24 godine Rabiot se našao na meti mnogih klubova koji su spremni dati mu veliki ugovor s obzirom na to da ne moraju platiti odštetu za njega.

Liverpool, Arsenal, Tottenham... Svi ga oni žele dovesti u svoje redove, ali Barcelona je bila glavni favorit. Tako su tvrdili i francuski i katalonski mediji koji pobliže prate Barcu.

Jedni i drugi objavljivali su da je Rabiotov dolazak na Camp Nou "već dogovoren" i da se čeka službena potvrda, ali bijeli dim još nismo vidjeli.

Modrić i Kroos još mogu, ali Zidane želi svježu krv

Situacija se u međuvremenu promijenila i sad je na pole-positionu – Real. Razlog je Zidane koji u Rabiotu vidi dugoročnu zamjenu za Luku Modrića.

Francuski tandem Rabiot – Pogba, igrači koji imaju 24 (Rabiot) i 26 godina (Pogba) u Zidaneovoj su viziji idealna zamjena za Luku Modrića i Tonija Kroosa, čije se vrijeme u Realu bliži kraju. Modrić će u rujnu proslaviti 34. rođendan, a Kroos u siječnju 30. Nijemac je daleko od veteranskih godina, ali Zidane smatra da je vrijeme za svježu krv i ne želi propustiti priliku dovesti Rabiota besplatno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider