Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što im je u glavama...

Sramota u Parizu: Navijači PSG-a pokvarili minutu šutnje za Astorija

Uoči obaju utakmica osmine finala Lige prvaka u utorak održana je minuta šutnje za preminulog talijanskog reprezentativca.

Galerija Igrači PSG-a tijekom minute šutnje za Davidea Astorija (Foto: AFP) Igrači Reala tijekom minute šutnje za Davidea Astorija (Foto: AFP) Minuta šutnje u Parizu za Davidea Astorija (Foto: AFP)

I u Liverpoolu i u Parizu su uzvrati osmine finala Lige prvaka u utorak započeli minutom šutnje za Davidea Astorija.

Talijanski nogometni reprezentativac i kapetan Fiorentine umro je u nedjelju u hotelu u Udinama, a obdukcija je pokazala da mu je srce usporilo i u jednom trenutku prestalo kucati.

UEFA je povodom Astorijeve smrti donijela odluku da se uoči utakmica PSG - Real Madrid i Liverpool - Porto održi minuta šutnje.

Na Anfieldu je sve prošlo bez problema, Englezi su se dostojanstveno oprostili od Astorija.

Ali, u Parizu baš i nije. Nekoliko desetaka, možda i stotina, navijača tijekom minute šutnje su imali razne komentare, vičući i zviždajući. Situacija je postala nelagodna pa je dio gledatelja na stadionu započeo s pljeskanjem u čemu su im se priključili i svi ostali.

Uspjeli su vikanje i deranje tijekom minute šutnje pretvoriti u aplauz za Astorija, ali ostao je gorak okus zbog ponašanja one male skupine jadnih ljudi...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider