Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa ovo je strašno!

Šokantne fotografije: Slaven Belupo objavio kako izgleda njihov igrač nakon tučnjave

Iz Koprivnice su reagirali na medijske napise povodom napada koji se dogodio u srijedu navečer.

Galerija Muzafer Ejupi (Foto: NK Slaven Belupo) Muzafer Ejupi (Foto: NK Slaven Belupo) Muzafer Ejupi (Foto: NK Slaven Belupo) +1 Muzafer Ejupi (Foto: NK Slaven Belupo)

Nogometni klub Slaven Belupo objavio je na Facebooku fotografije nogometaša Muzafera Ejupija nakon fizičkog napada koji se dogodio u srijedu navečer u Koprivnici.

Ejupija je zasad nepoznati 55-godišnji Koprivničanin napao usred svađe oko parkinga, vijest o napadu prostrujila je kroz medijski eter tijekom četvrtka, a u petak ujutro oglasio se i koprivnički prvoligaš.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih ozljeda' koje je doživio prije dva dana. O kakvim 'lakšim' ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama.

Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na zelene travnjake kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate. Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama.

Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada. Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o 'poznatom nogometašu' nego o 'običnoj osobi s ulice', ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena.

Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o 'umišljenim nogometašima', 'nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj' i mnogih drugih te vrste nije korektno ni prema kome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije, poručili su iz koprivničkog prvoligaša.

U idućem kolu HNL-a Slaven Belupo ove subote dočekuje Osijek, a Ejupi će propustiti tu utakmicu i nastaviti s oporavkom.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider