Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije djevojke ga prijavile

Slučaj Atiemwen: Andrija Jarak objasnio što čeka nogometaša Dinama

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen, kojeg je nedavno djevojka Iva Bošnjak optužila za fizički napad, proveo je noć u policiji, gdje je stigao u pratnji svog odvjetnika.

Andrija Jarak (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Ispred sjedišta zagrebačke policije u Dnevnik Nove TV javio se Andrija Jarak, prokomentiravši 'slučaj Atiemwen' i privođenje nogometaša Dinama zbog optužbi za fizički napad, pojasnivši i daljnju proceduru.

Kaznena prijava ide redovnim putem što znači da će Državno odvjetništvo nastaviti istragu i nakon provedene istrage odlučiti ima li dovoljno elemenata da se protiv nogometaša podigne optužnica.

To će ovisiti o izjavama svjedoka. Jedna od djevojaka koja ga je prijavila je rekla da su tri osobe bile u tom istom stanu te sporne noći. Isto tako, ovisit će i o materijalnim dokazima pronađenim na licu mjesta.

Dvije su ga djevojke prijavile, jedna je prijava odbačena, drugu je policija uvažila i proslijedila cijeli spis Državnom odvjetništvu.

Sudac istrage je smatrao kako nema elemenata da ga se zadrži u pritvoru nego da se može braniti sa slobode pa mu nije odredio istražni zatvor.

Dug je put od kaznene prijave do optužnice, treba provesti kompletnu temeljitu istragu. U policiji nisu htjeli ulaziti u detalje s obzirom da se radi o specifičnom kaznenom djelu, zbog zaštite ugleda i dostojanstva žrtve, ali isto tako i zbog velikog interesa javnosti. Nisu htjeli govoriti ni o kakvim detaljima.

U Dinamu kažu da i dalje podržavaju nultu stopu tolerancije protiv bilo kakvog nasilja i da će poštovati sve odluke tijela kaznenog progona. Naravno, vodeći računa o tome da se cijelo vrijeme uvaži presumpcija nevinosti.

Andrija Jarak (Foto: GOL.hr) Andrija Jarak (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider