Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi problemi za nigerijca

Dinamov Atiemwen prenoćio u policiji, došao dati iskaz pa morao ostati do jutra

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen priveden je u srijedu navečer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen, kojeg je nedavno djevojka Iva Bošnjak optužila za fizički napad, proveo je noć u policiji, gdje je stigao u pratnji svog odvjetnika.

Atiemwen je došao dati iskaz u jednom slučaju, no policija je odlučila zadržati ga u pritvoru do jutra. Istražni sudac dopustio je dan kasnije nigerijskom nogometašu da se brani sa slobode u daljnjem postupku.

Podsjetimo, Iyayija Believea Atiemwena (23) njegova je djevojka Iva Bošnjak optužila za nasilje. Tvrdi kako ju je nakon utakmice s Benficom tukao i gušio, što je detaljno opisala u razgovoru za DNEVNIK.hr.

Nakon njezina istupa u javnosti javila se još jedna djevojka sa sličnim optužbama pa nije jasno zbog kojeg ga slučaja sumnjiče.

''Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije, nismo u mogućnosti iznositi detalje za koje pitate'', stoji u odgovoru PU zagrebačke na naš upit o ovom slučaju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider