Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, kakva deračina

Slavni glumac 'popljuvao' Ronalda i Mourinha: Navijač Reala divi se Messiju!

Kako se bliži „el clasico“ znani i neznani širom svijeta javljaju se sa svojim komentarima i prognozama derbija svih derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni američki glumac danskih korijena, Viggo Mortensen, najpoznatiji po ulozi u Gospodaru prstenova, strastveni je ljubitelj nogometa i često o njemu piše na svojem blogu. Prema vlastitom priznanju simpatizer je Real Madrida, no ipak s neskrivenim oduševljenjem piše o Lionelu Messiju, najvećoj zvijezdi Barcelone, dok Cristiana Ronalda žestoko kritizira.

Ovo je Realov taktički plan za 'el clasico' i Messija: Opet će biti skandala!?

Tajna Messijeva preporoda: Evo kako se promijenio i tko mu je 'digao tlak'!

„Ronaldo je postao doista nepodnošljiv, totalno je sebičan. Ne slavi golove suigrača, misli samo na sebe i svoju privatnu utrku s Messijem“, napisao je Mortensen iskazavši bojazan pred „el clasico“.

„Kada pogledate Ronaldovo lice nakon pobjede nad Levanteom, čini se da je njegova momčad izgubila, a zapravo je pobijedila. Ronaldo je dobio Zlatnu loptu i otada ne radi ništa osim što kuka i udara protivničke igrače“, kaže glumac koji je dio djetinjstva proveo u Argentini, gdje mu je otac, rođeni Danac, pokrenuo farmu.

Roditelji su mu se rastali kada je imao 11 godina i tada je zajedno s majkom, rođenom Amerikankom, preselio u New York, no nikada nije zaboravio Argentinu, za koju navija podjednakim žarom kao i za Dansku. Možda i zato obožava Messija.
„S druge strane, kada pogledate Messija, on zabija golove, asistira, trpi udarce, bori se za svoju momčad i organizira igru“, piše Mortensen koji je veliki navijač San Lorenza, kako kaže voli i Norwich City, a odnedavno se zaljubio i u Besiktas, nakon što je bio na jednoj utakmici turskog kluba tijekom snimanja filma Dva lica siječnja.

Zanimljivo je Mortensonovo mišljenje o Joseu Mourinhu i njegovoj ostavštini u Real Madridu.
„Mourinho je psihički razbio Real. Štetu koju je Real pretrpio u smislu odnosa s navijačima i odnosa u klubu još dugo će osjećati.“

Za kraj Mortensen daje prognozu „el clasica“.

„Kao navijaču Reala bilo bi mi drago da dobijemo Barcu pred njenim navijačima na Camp Nouu, ali bojim se da će Ronaldo biti u početnoj postavi“, simptomatičnom rečenicom zaključio je svoje razmišljanje slavni glumac, čiji su nogometni idoli Diego Maradona i Héctor Veira.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider