Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izvukao se pellegrini

Menadžer s manirama: 'Ponosan sam na svoju momčadi, ali i City'

West Ham i Slaven Bilić bili su blizu još jednog velikog skalpa u engleskoj Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić bio je jako ponosan na svoju momčad koja je u sklopu 23. kola engleske Premierlige remizirala protiv ponajbolje momčadi u ligi - Manchester Cityja. West Ham je bio na pragu velike pobjede, ali je Sergio Agüero u samoj završnici zabio svoj drugi pogodak za konačnih 2:2.

'Čekićari' su vodili u dva navrata pogocima Enera Valencije, no oba je puta Agüero bio taj koji je vratio 'građane' u igru. Unatoč velikoj prilici da upiše još jedan veliki trijumf, menadžer West Hama nije bio razočaran nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

"Jako sam ponosan na svoju momčad, ali i na Manchester City. Bila je to sjajna nogometna utakmica. Bilo je svega: četiri pogotka, prilike, žuti kartoni i jedanaesterac. Moji igrači su malo razočarani, ali mislim da ne bi trebali biti. Kada uzmete bod Cityju i odigrate tako dobro, nema razloga da budete razočarani", rekao je Bilić.

Na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljani bodom, jer je Adrian obranio Agüeru veliku šansu u sudačkom produžetku, a potom je Kouyate zatresao gredu u posljednjim sekundama ovog dramatičnog susreta.

Nikica Jelavić je u momčadi Slavena Bilića odigrao završnicu utakmice, nakon što je u 87. minuti zamijenio dvostrukog strijelca Valenciju.

West Ham je trenutno šesti na ljestvici Premierlige, te se primaknuo na bod Manchester Unitedu, koji je doživio novi poraz bez gola na Old Traffordu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider