Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drama u produžetku

VIDEO Bilićev West Ham zaustavio Man City: Aguero i greda spasili goste

West Ham Slavena Bilića odigrao je 2:2 protiv Manchester Cityja u 23. kolu Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je krenulo ovo kolo u Premierligi, tako je i završilo, barem što se subote tiče. U prvoj utakmici vidjeli smo neviđenu dramu i pobjedu Liverpoola, a na kraju dana nešto manje uzbudljiv bio je remi West Ham Uniteda i Manchester Cityja (2:2).

Slaven Bilić nadmudrio je Manuela Pellegrinija u prvoj utakmici na Etihadu, a hrvatski je menadžer bio pred novim slavljem i na domaćem terenu. Sergio Aguero spasio je bod Man Cityju desetak minuta prije kraja susreta svojim drugim pogotkom na utakmici.

Već u 53. sekundi dvoboja Enner Valencia postigao je vodeći pogodak za West Ham nakon što se Kouyate prošetao kroz obranu 'građana' ubacio na desetak metara, gdje je potpuno neometani ekvadorski napadač natrčao na loptu i lakoćom svladao Harta. Već u 9. minuti gosti su izjednačili. Sergio Aguero je izborio i realizirao najstrožu kaznu.

Do nove prednosti West Ham je stigao u 56. minuti kad je dugačkim ubacivanjem iz auta Antonio pronašao Valenciju koji se ubacio ispred svog čuvara i iz neposredne blizine po drugi put svladao nemoćnog Harta. Konačnih 2-2 u 81. minuti postavio je svojim drugim pogotkom Aguero, iskoristivši nespretnost i neodlučnost West Hamovih obrambenih igrača.

Na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljan bodom, jer je Adrian obranio Agueru veliku šansu u sudačkom produžetku, a potom je Kouyate zatresao gredu u posljednjim sekundama ovog dramatičnog susreta.

Nikica Jelavić je u momčadi Slavena Bilića odigrao završnicu utakmice, nakon što je u 87. minuti zamijenio dvostrukog strijelca Valenciju.

West Ham je trenutno šesti na ljestvici te se primaknuo na bod Manchester Unitedu koji je doživio novi poraz bez gola na Old Traffordu.
 


Last Min Goal Chance West ham Utd 2:2 Man City... by OfficialGoals


All Goals West ham Utd 2:2 Man City 23/01/2016 by bekimlorini

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider