Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krajnje je vrijeme

Bilić na meti kritika, ali poslao jasnu poruku igračima

Slaven Bilić i West Ham nisu dobro krenuli u novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri poraza zaredom, a pogotovo zadnja dva u kojima je West Ham primio čak osam pogodaka, izazvala su veliko negodovanje navijača. Na to su se nadovezali i problemi preseljenjem na novi, olimpijski stadion u Londonu.

Naravno, među prvima na udaru je trener, a Slaven Bilić nikako ne može biti zadovoljan činjenicom da je na gostovanju kod WBA primio četiri komada od momčadi koja nije poznata po tome da postiže puno pogodaka. 

Počele su i priče o otkazu hrvatskom treneru, pa se pobjeda danas protiv Accringtona na domaćem terenu u Liga kupu nameće kao imperativ.

''Dečki znaju da nisam sretan. Razgovarali smo u ponedjeljak, a sad moramo i reagirati, pokazati se u idućim utakmicama. Imamo nekoliko novih igrača, neki su ozlijeđeni, neki su došli k nama iz drugih liga, ali krajnje je vrijeme da postanemo jedinstveni i počnemo pobjeđivati'', poručio je Bilić.

Nakon Liga kupa, West Hamu slijedi nekoliko 'lakših' utakmica u prvenstvu, ali u kojima će imati pritisak rezultata. Prva je u nedjelju kod kuće protiv Southamptona.   

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider