Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
City gazi sve redom

VIDEO Obrana 'briljirala': Novi neugodan poraz West Hama

S obzirom kako su se stvari odvijale, bivši hrvatski izbornik još je izvukao i pristojan poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treći uzastopni poraz upisao je West Ham i time produbio krizu koja ga je zahvatila. West Bromwich Albion je sa 4:2 pobijedio Čekićare i ostavio ih na 17. mjestu, s kojeg skliznuti u zonu ispadanja, ovisno o rezultatima klubova koji se trenutno nalaze ispod njih.

WBA je imao visokih 4:0, a Michail Antonio (61) i Manuel Lanzini (65-pen) uspjeli su tek ublažiti poraz Čekićara.

Tračak nade u cijeloj priči Slaven Bilić može pronaći u rasporedu. U iduća dva kola West Ham je oba puta domaćin, prvo Southamptonu pa onda Middlesbroughu i ta dva dvoboja puno će toga reći - ili će se s pobjedama vratiti u život i zaploviti prema sredini tablice ili će potpuno potonuti i u nastavku sezone voditi grčevitu borbu za ostanak.

Manchester City je zadržao stopostotan niz 5:0 pobjedom protiv Bournemoutha. Za Građane strijelci su bili Kevin De Bruyne (15), Iheanacho (25), Raheem Sterling (48) i Ilkay Guendogan (66).

Arsenal je gostima dobio Hull City sa 4:1. Dva pogotka zabio je Alexis Sanchez (17, 83), a po jedan su dodali Theo Walcott (55) i Granit Xhaka (90+2).

Aktualni prvak Leicester pobijedio je Burnley sa 3:0, a dvostruki strijelac bio je Alžirac Islam Slimani (45+1, 48) koji je stigao u klub ovog ljeta.

Derbi petog kola igrao se u petak na Stamford Bridgeu gdje je Liverpool s 2:1 pobijedio Chelsea.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider