Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Prijetnja otkazom

Potpuno nova (i čudna) postava: Milanu je Roma puno važnija nego Rijeka

Večeras od 21:05 na San Siru u Europskoj ligi igraju Milan i Rijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana u nezgodnom trenutku dočekuju Rijeku u drugom kolu skupine D Europske lige.

Nedjeljni poraz na gostovanju kod Sampdorije bio je već drugi u šest ovosezonskih susreta Serie A, a to baš i nije očekivano za klub koji je u prijelaznom roku na pojačanja potrošio preko 200 milijuna eura.

Da situacija u redovima Rossonera nije dobra, priznao je i trener Vincenzo Montella kojemu su talijanski mediji već počeli tražiti nasljednika (spominju se Antonio Conte i Carlo Ancelotti).

Konkurencija u Serie A već bježi

U idućem kolu u nedjelju će Milan ugostiti Romu, a eventualni treći prvenstveni poraz značio bi gotovo sigurno Montellinu smjenu. Zna on to i sam pa će u današnjoj utakmici odmarati glavne igrače.

Roma je u ovom trenutku neusporedivo važnija Rossonerima nego Rijeka i upravo tu činjenicu će Matjaž Kek i njegovi igrači pokušati iskoristiti.

Ni oni najzagriženiji kroničari Milana ne znaju kako će izgledati početni sastav protiv Rijeke. Za očekivati je da neće biti Leonarda Bonuccija, Gianluigija Donnarumme, Francka Kessieja kao ni našeg Nikole Kalinića koji bi trebao predvoditi napad protiv Rome.

Formacija će ostati ista, s trojicom igrača u posljednoj liniji, a Gazzetta dello Sport u napadu najavljuje Susu i Cutronea. S druge strane, Corriere dello Sport tvrdi da će to biti Silva i Cutrone.

Na drugoj strani, neke Milanove navijačke stranice najavljuju i Bonuccija i Kessieja u prvoj postavi.

U svakom slučaju, na prvih 11 i Milana i Rijeke morat ćemo pričekati do otprilike sat vremena prije utakmice i objave na UEFA-inoj službenoj stranici.

Može li Rijeka do senzacije na San Siru?

Ukupno glasova:

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider