Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
van gaal je bivši

Dobio zeleno svjetlo Sir Alexa Fergusona: United ima novog menadžera?

Legendarni Sir Alex Ferguson otkrio koga bi najradije vidio na klupi Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana često čitamo o tome kako Louis van Gaal neće biti menadžer Manchester Uniteda na početku iduće sezone. Možda čak i ne dočeka kraj aktualne sezone, ukoliko ne zareda s dobrim rezultatima. Mnogi špekuliraju tko će biti njegov nasljednik na klupi Uniteda, a najviše se spominju dva ime - Jose Mourinho i Mauricio Pochettino.

Prema pisanju britanskih medija, Mourinho se već pohvalio najbliskijim prijateljima da je posao u Unitedu njegov. Tvrdi kako je već dogovorio sve detalje s klubom i da kreće na kraju ove sezone ili ukoliko uprava Uniteda odluči iskazati nepovjerenje Van Gaalu.

Drugi pak mediji prenose da su ljudi iz Uniteda u pregovorima s menadžerom Tottenhama - Pochettinom. 'Blagoslov' za dovođenje argentinskog nogometnog stručnjaka dao je i legendarni menadžer 'crvenih vragova' Sir Alex Ferguson.

"Bio sam u društvu Fergusona nedavno i rekao mi je da je Pochettino najbolji menadžer u Premierligi", rekao je u razgovoru za emisiju Spursa predstavnik Tottenhama David Lammy.

Pochettina se povezuje i s mjestom na klupi Chelseaja, koji na koncu sezone napušta Guus Hiddink.

Podsjetimo, idućeg ljeta dogodit će se velike promjene na menadžerskim pozicijama u engleskoj Premierligi. Na klupu Manchester Cityja sjeda Pep Guardiola, Jürgen Klopp je već na klupi Liverpoola, oslobađaju se mjesta na klupama Chelseaja i Manchester Uniteda, moguće i Tottenhamam, a kandidati su Mourinho, Pellegrini, Pochettino. Među svom tom trenerskom klasom naći će se i jedan Hrvat - Slaven Bilić...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider