Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda i najbolje rješenje

Zaokret oko novog trenera ManUtd-a: Na Old Trafford stiže iznenađenje?

Tottenham je ove sezone definitivno jedna od najboljih momčadi Premierlige, a najzaslužniji za preporod Spursa je argentinski menadžer Mauricio Pochettino...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S obzirom na jako dobru sezonu i priliku da odvede Tottenham do naslova prvaka, Mauricio Pochettino je postao 'tražena roba'. Zato i ne čudi da ga neki engleski mediji već nazivaju bivšim menadžerom Spursa na kraju sezone.

Stvar je u tome što je Pochettino navodno postao ozbiljan kandidat i za nasljednika Louisa van Gaala. Unatoč tome što su mnogi Mourinha već preselili na Old Trafford. Od odlaska Alexa Fergusona Manchester United nije uspio složiti igru i uvjeriti navijače da ima pravo rješenje za klupu. 'Crveni vragovi' jednostavno su postali neatraktivni pa je sve više glasina o smjeni Van Gaala.

Prema 'The Sunu', United navodno vidi Pochettina kao bolje dugoročno rješenje nego Mourinha. S čime bi se složio i dobar dio navijača. No, to nije jedini razlog. U ManUtd-u se nadaju da bi pridobivanjem Argentinca povećali šanse za i dovođenje Harryja Kanea i Huga Llorisa, dvojice igrača koji se već neko vrijeme nalaze na meti 'Crvenih vragova'.

Ova vijest sigurno ne ide na ruku Mourinhu, ali pitanje je kako će reagirati inače tvrdi pregovarač i predsjednik Tottenhama Daniel Levy, no sigurno nešto može naučiti od Southamptona, koji je u zadnje dvije sezone rasprodao gotovo cijelu momčad i ostao ozbiljan premierligaš.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider