Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
večeras odluka

Ma kakav Mourinho: 'Na klupu' Uniteda vraća se legendarni Sir Alex?

Večeras bi Manchester United mogao ostati bez menadžera Louisa van Gaala

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica protiv Chelseaja mogla bi biti posljednja za Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda. Mnogi već dulje vrijeme priželjkuju njegov odlazak, a on bi se ovog ponedjeljka mogao i službeno dogoditi.

Na 'otoku' se špekulira da bi umjesto nizozemskog stručnjaka na klupu 'crvenih vragova' mogao sjesti Jose Mourinho, međutim novinar blizak zbivanjima u United ima zanimljivu informaciju.

"Po onome što sam dosada shvatio, United ne planira dovoditi Mourinha, već se Sir Alex Ferguson ponudio da pomogne Ryanu Giggsu u vođenju momčadi", napisao je na svom Twitter profilu Paul Smith.

Ferguson se povukao u mirovinu 2013. godine, a prema njegovoj posljednjoj knjizi "Leading" teško da će se vratiti na trenersku klupu. No nije isključeno da iz sjene pomaže legendarnom igraču Giggsu, koji je cijelu svoju karijeru (24 godine) proveo igrajući u crvenom dresu.

Giggs je 2014. godine već sjedio kao privremeni menadžer na klupi Uniteda, te je u četiri utakmice koliko je službeno vodio momčad upisao dvije pobjede, te po jedan remi i poraz.

Van Gaalov trenutni omjer pobjeda i poraza na klupi Uniteda u ovoj sezoni glasi osam pobjeda, te po pet remija i poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider