Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
brzi i žestoki!

Hrvatska 'munja' stigla u Madrid: Simeone stvara zvijer na desnoj strani

Šime Vrsaljko stigao je u Španjolsku gdje će se priključiti treninzima u svojoj novoj momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (24) sletio je u nedjelju navečer u Madrid i napomenuo kako je zadovoljan dolaskom u europskog doprvaka Alético Madrid s čijim će igračima u ponedjeljak prvi put trenirati.

“Jako sam zadovoljan, došao sam u pravu momčad koja radi poput obitelji. Koncentriran sam i sretan”, izjavio je desni bek nakon što je sletio na madridski aerodrom Adolfo Suárez Barajas.

Prespavat će u Madridu, a u ponedjeljak popodne produžiti za 60 kilometara udaljeno mjesto Los Àngeles de San Rafael gdje su nogometaši Atlética počeli prošli tjedan s pripremama za novu sezonu.

“Spreman sam pomoći koliko bude potrebno”, rekao je.

Pretprošle godine ondje je bio i hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je nakon jedne sezone prešao u talijanskog prvaka Juventus. Vrsaljko je tako postao tek drugi Hrvat u redovima madridskog Atletica.

“Samo mi je čestitao”, rekao je Vrsaljko. On je u Madrid došao iz Sassuola, lani šestoplasirane momčadi talijanskog prvenstva.

“Moj cilj je bio igrati u ekipi koja igra Ligu prvaka, nadam se da ću biti dobar”, napomenuo je.

Atlético je lani izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida, ispao u četvrtfinalu španjolskog kupa od Celte Vigo te je u prvenstvu završio na trećem mjestu iza Barcelone i Real Madrida.

Atletico je u svoje redove doveo još jednog iznimno brzog nogometaša, točnije četvrtog najbržeg s netom završenog Europskog prvenstva u Francuskoj. Naime, Vrsaljko je u utakmici protiv Španjolske u jednom trenutku jurio 31.9 km/h, što ga je svrstalo na četvrto mjesto kompletnog Eura!

Spomenimo da Atletico u svojim redovima, točnije na istoj strani u momčadi samo malo više napadački orijentiranoj poziciji, ima igrača koji je ostvario drugo najbrže vrijeme na Euru. Yannick Carrasco u jednom je trenutku jurio 32.3 km/h.

Ukoliko se nađu zajedno na travnjaku, Atletico će imati vrlo brzu i eksplozivnu desnu stranu momčadi, te će suparnike staviti na ogromne muke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider