Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije ih sram

VIDEO Svjetski prvaci Ronaldo i Ramos se smiju velikoj nepravdi

Real Madrid je očekivano osvojio naslov Svjetskog klupskog prvaka, no o finalnoj utakmici će se pričati još jako dugo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida u velikom su stilu zaključili 2016. godinu - osvajanjem Svjetskog klupskog prvenstva u japanskoj Yokohami. Real je u finalu nakon produžetka s 4:2 slavio protiv domaćeg predstavnika Kashime Antlers, no pitanje je bi li se sve tako odigralo da je zambijski sudac pokazao malo više hrabrosti.

U trećoj minuti sudačke nadoknade Sergio Ramos napravio je prekršaj za žuti karton, koji bi njemu bio drugi odnosno isključujući. Zambijac se čak primio za džep i dobih 15-ak sekundi držao za karton, no onda se predomislio kada je shvatio da bi morao isključiti Ramosa. Japanci su mu glasno govorili da je Ramos napravio prekršaj, no sudac se predomislio.

U produžetku je Cristiano Ronaldo zabio dva pogotka i odveo Real do naslova prvaka na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Kamere su nakon utakmice uhvatile Ronalda i Ramosa kako razgovaraju, a prema gestikulaciji španjolskog stopera konverzacija je bila upravo o toj situaciji s kraja regularnog dijela utakmice. Ramos je Ronaldu pokazao kako se sudac uhvatio za džep, pa povukao odluku, nakon čega su se obojica krenula smijati.

Pogledajte video te njihove rasprave i sami zaključite je li sudac sramotno uskratio "nepoznatom" japanskom klubu da ispiše povijest i pritom šokira cijeli nogometni svijet!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider