Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagonetna poruka

Senzacionalni povratak: Ibrahimović će igrati na Svjetskom prvenstvu?!

Već se oprostio od igranja za švedsku reprezentaciju, ali zov Rusije je očito prejak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok muku muči s ozljedama i hvatanjem forme u Manchester United, Zlatan Ibrahimović ne isključuje svoj povratak u reprezentaciju Švedske, premda se od nacionalnog dresa oprostio nakon Eura u Francuskoj 2016.

Priča ide ovako: paralelno s objavom Josea Mourinha kako će Ibrahimović na kraju sezone napustiti Manchester United, Ibra je u javnost odaslao sljedeću poruku:

"Jako mi nedostaje reprezentacija i teško mi je gledati svoje suigrače kako se bore na terenu", izjavio je 36-godišnji Ibrahimović za list Aftonbladet.

Još jednom na velikoj sceni prije mirovine

Njegova želja je jasna - nakon dvije ne baš upečatljive godine na Old Traffordu htio bi se još jednom pojaviti na velikoj pozornici, a veće nema od Svjetskog prvenstva.

Šveđani su i bez njega iznenađujuće eliminirali Italiju u dodatnim kvalifikacijama te ih je ždrijeb smjestio u skupinu F s aktualnim svjetskim prvakom Njemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

Na upit bi li volio zaigrati za Švedsku u Rusiji, Ibrahimović je odgovorio:

"Moram se prvo oporaviti i doći u formu. Ne pada mi na pamet igrati nespreman, tako da odluka o Rusiji može još pričekati."

Između redaka se da pročitati kako će Ibra napraviti sve da dođe u formu i nastupi u Rusiji. Šveđani, za koje je u 116 nastupa zabio 62 gola, sigurno će ga dočekati raširenih ruku...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider