Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Zabrinutosti više nema

Seksi Paragvajka može odahnuti: Njena reprezentacija se provukla na spektakl

Završilo je natjecanje po skupinama na ovogodišnjoj Copa Americi, slijedi nokaut faza.

Zabrinuta paragvajska navijačica (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Poznati su svi parovi četvrtfinala ovogodišnje Copa Americe, a posljednja reprezentacija koja se uspjela plasirati među osam najboljih je Paragvaj.

Premda su u skupini C završili bez pobjede, Paragvajci su uspjeli izboriti četvrtfinale zahvaljujući sistemu natjecanja (iz svake od tri skupine u četvrtfinale idu po dvije najbolje reprezentacije plus još dvije najbolje trećeplasirane).

Mjesto u četvrtfinalu kao jedna od te dvije najbolje trećeplasirane još je ranije osigurao Peru iz skupine A, pa je prije utakmica koje su se igrale u noći s ponedjeljka na utorak ostala dilema hoće li se Peruancima priključiti Paragvaj ili Japan ili Ekvador.

Paragvajci su skupinu B okončali s dva boda - remizirali su protiv Katara i Argentine, a izgubili od Kolumbije.

U skupini C posljednje kolo na trećem mjestu je dočekao Japan s jednim bodom te Ekvador s nula bodova što je značilo da će Paragvaj proći dalje jedino u slučaju ako Japanci i Ekvadorci remiziraju u međusobnom ogledu. To se i dogodilo, bilo je 1:1, a Paragvaj je prošao u četvrtfinale kao druga najbolja trećeplasirana reprezentacija - i oni i Japan su završili s po dva boda, ali je Paragvaj imao bolju gol-razliku, 3:4, naspram japanskih 3:7.

Nakon takvog raspleta mogla je odahnuti i ova seksi navijačica Paragvaja čiju su zabrinutost na tribinama "ulovili" fotoreporteri...

Nju, kao i njenu poznatu sunarodnjakinju Larissu Riquelme, ćemo vrlo vjerojatno vidjeti i na spektaklu koji čeka Paragvajce - okršaju s domaćinom ovogodišnje Cope, reprezentacijom Brazila, u Porto Alegreu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider