Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pred eliminacijom s cope

Nije pomoglo ni vatreno navijanje Larisse Riquelme, najpoznatije paragvajske navijačice

Larissa Riquelme vatreno je navijala za Paragvaj s tribina, ali nije pomoglo...

Galerija Larissa Riquelme navija za Paragvaj (Foto: AFP) Larissa Riquelme navija za Paragvaj (Foto: AFP) Tužna paragvajska navijačica (Foto: AFP) +1 Navijači Kolumbije (Foto: AFP)

Reprezentacija Paragvaja nalazi se na pragu eliminacije s Copa Americe nakon poraza od Kolumbije u utakmici 3. kola skupine B. Paragvajci oviše o ishodu susreta Japana i Ekvadora koji je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak, a jedini rezultat koji im odgovara je remi.

Paragvaj je imao puno razloga za optimizam uoči utakmice kada su objavljeni sastavi, jer je Kolumbija odlučila promijeniti veliki broj igrača s obzirom da je već osigurala prvo mjesto u skupini. No ni to nije bilo dovoljno da Paragvaj u najjačem sastavu upiše pobjedu ili barem bod.

Veselje na tribinama na djelu gdje su bili Paragvajci trajalo je veći dio utakmice, bez obzira što je sredinom prvog dijela pao pogodak koji je ujedno odlučio pobjednika.

Na tribinama je bila i najpoznatija paragvajska navijačima Larissa Riquelme, koja se, sudeći prema fotografijama, jako dobro zabavljala. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka kamera je uhvatila još jednu lijepu navijačicu Paragvaja kako tuguje zbog vjerojatne eliminacije njezine reprezentacije s Copa Americe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider