Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svaka im čast'

Schildenfeld se naklonio Torcidi: Zapljeskali smo im i mi s klupe

Dinamo je protutnjao Poljudom i zasjeo na vrh HNL-a poslije četiri odigrana kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon velikog derbija u kojem je Dinamo uvjerljivo slavio na prepunom Poljudu Gordon Schildenfeld bio je pun hvale za atmosferu koju je priredila Torcida.

"Bili su fenomenalni, kapa im do poda. Kad smo pred kraj utakmice vidjeli kako stoje iza svoje momčadi i navijaju pri rezultatu 0:4 i mi smo im s klupe zapljeskali", izjavio je Schildenfeld koji je igru napustio u 69. minuti.

Prije toga je komandirao Dinamovom obranom koja je tijekom 90 minuta dvaput dozvolila Hajduku da ugrozi Eduarda (promašaji Saida i Bašića iz izglednih pozicija).

"Nismo se mi došli braniti nego nadigravati, priznajem da nismo očekivali baš ovako visoku pobjedu", rekao je Schildenfeld i dodao kako je "teren bio sramotno očajan i sramotno loš".

Najbolji igrač derbija bio je Marko Rog o kojem je Schildenfeld ispalio:

"Ako Pogba vijedi 90, on vrijedi 190 milijuna eura.

Rog: Dovršili smo posao nakon što se Hajduk otvorio

Rogu je ovo bila jedna od najdražih utakmica.

"Ne pobjeđuje se Hajduk svaki dan sa 4:0 na Poljudu, puno mi znači ova pobjeda. Nakon prvog gola Hajduk se otvorio i mi smo dovršili posao", izjavio je Rog kojem je cijena zasigurno dosta skočila nakon izvrsne igre pred brojnim skautima europskih klubova.

Ćorić: Ovo je podstrek za Red Bull

Ante Ćorić također je bio na visokoj razini.

"Prekrasan je osjećaj dobiti ovako uvjerljivo na Poljudu. Veliki nam je ovo podstrek za utakmice s Red Bullom. Publika je bila fenomenalna, stalno sam sebi u glavi govorio da to nas podržavaju, razmišljao sm tako da mi bude lakše."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider