Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U žestokoj ofenzivi

Ronaldo otkrio što doista misli o Messiju i optužbama da je arogantan i bahat

Dok Ronalda jedni obožavaju, drugi ga ne podnose, mnogi smatraju da je neopisivo arogantan i bahat...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je ovih dana u medijskoj ofenzivni. Portugalac se raspričao za medije uzduž i poprijeko Europe. Povodom izlaska dokumentarca o njegovu životu i karijeri dao je intervju Sport magazineu, koji se u uvodu prisjetio kako je Ronaldo prešao u Manchester United prije 12 godina i anegdote koju je opisao Roy Kean u svojoj autobiografiji.

Jeste li iznenađeni promjenom na vrhu? Brutalno jaki, ali imaju dva kompleksa!

VIDEO Real strahuje: Procurilo što je Ronaldo šapnuo treneru PSG-a

„Igrali smo prijateljsku utakmicu sa Sportingom iz Lisabona, John O'Shea čuvao je Ronalda. Završilo je tako što je u poluvremenu morao potražiti pomoć liječnika. Jako mu se vrtjelo u glavi“, duhovito je zapisao prgavi Irac.

Od te utakmice pa do današnjih dana Ronaldo je stalno rastao, išao prema naprijed i naposljetku ostvario najveći transferu u povijesti nogometa prešavši iz Manchester United u Real za 94 milijuna eura. Dok ga jedni obožavaju, drugi ga ne podnose, mnogi smatraju da je neopisivo arogantan i bahat.

„Kako je, tako je, ne žalim se“, odgovara Ronalda.

„Ako se previše brinete što drugi misle o vama, neće živjeti svoj život. Naravno, pokušavam raditi ispravne stvari, biti primjer, ali naposljetku ipak morate imati svoj život. Nitko nije u mojim cipelama, ne poznaju me, ne znaju kako živim, ne treniraju kao ja, ne moraju igrati dok im drugi fićukaju. Najlakše je kritizirati, ali ja živim kao nogometni profesionalac već 13 godina. Navikao sam na to.“

Ponovio je Ronaldo detalje iz privatnog života, prisjetio se djetinjstva, odnosa s preminulim ocem, za kojeg kaže da je bio alkoholičar, majkom i ostalim članovima obitelji.

Pričao je o zlatnim loptama, trofejima, druženju sa sportašima izvan svijeta nogometa, ponovio je da voli gledati i ostale sportove, da uživa u utrkama Usaina Bolta... Uglavnom, ništa novo, sve već poznato. Možda je i najzanimljiviji dio intervjua kada je prokomentirao svoj odnos s najvećim rivalom. zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem.

Mediji česti potenciraju njihovo rivalstvo i spekuliraju o netrpeljivosti dvojice najboljih nogometaša današnjice.
„To je normalno, prodaje novine, zar ne? S jedne strane, to je normalno, ali s druge strane... Ne znam zašto to čine, jer moj je odnos s njim dobar.“

„U posljednjih osam godina često smo se susretali na velikoj sceni i doista nikada nisam imao problema s njim. On je fantastičan profesionalac i fantastičan nogometaš. Radi se o tome da mediji iz svega rade priču. Ali, kažem, to je normalno...“, zaključio je Ronlado.

Uskoro će novi okršaj Reala i Barcelone, Ronalda i Messija, ako Argentinac bude dovoljno oporavljen i spreman za igru. Prvi "el clasico" sezone na rasporedu je 21. studenoga.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider