Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znakovi da diže sidro!?

VIDEO Real strahuje: Procurilo što je Ronaldo šapnuo treneru PSG-a

Ronaldo je nakon posljednjeg sučevog zvižduka prišao treneru PSG-a i nešto mu šapnuo u uho pred milijunskim auditorijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo ponovno je uzburkao vode sugestivnim ponašanjem prije i poslije utakmice s PSG-om. Hladan susret s predsjednikom Reala Florentinom Perezom te ugodno čavrljanje s predsjednikom i trenerom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i Laurentom Blancom bili su dovoljni da se ponovno raspire glasine o mogućem odlasku iz Reala, odnosno prelasku u redove Parižana.

VIDEO Ronaldo 'otpilio' gazdu Reala, pa 'gugutao' s PSG-ovim moćnicima

Ronaldo je nakon posljednjeg sučevog zvižduka prišao treneru PSG-a i nešto mu šapnuo u uho pred milijunskim auditorijem. Naravno da je sve zainteresiralo što mu je rekao. Nije se dugo trebalo čekati da procuri informacija.

Je li baš sve slučajno?

„Čestitke, imate veliku momčad. Čestitam na dobroj igri“, navodno je kazao Ronaldo koji je pokrio usta da mu se ne može čitati s usana.

Blanc se smijao, vidjelo se da mu je drago što je čuo. Spekulira se da je prenio Ronaldovu poruku igračima PSG-a, a oni su je proslijedili nekim francuskim novinarima, koji su to naravno odmah objavili. Dakle, ništa osobito, ali ipak simptomatično. Teško da Ronaldo nije bio svjestan kako će se protumačiti njegovi potezi na javnoj sceni. Čini se da je baš htio ostaviti takav dojam kao da se nešto kuha iza kulisa. Ronaldo predobro zna da se prati svaki njegov mig a kamoli „koketiranje“ sa ljudima iz suparničkog tabora.

Osim toga, teško da je „tajming“ izlaska intervju u Kickeru, u kojem je najavio mogućnost odlaska, samo puka koincidencija. Perez očito ne misli da je sve slučajno, zato je prihvatio igru i pred kamerama mu dobacio „zašto govoriš takve stvari, moramo razgovarati“.

Benitez mu ide na živce

Nije tajna da Ronaldo nije zadovoljan Rafaelom Benitezom, nekoliko je puta do sada otvoreno pokazao da mu „dosadni debeljko“, kako su ga prozvali igrači Reala, ide na živce. Iako Real pobjeđuje, svi se slažu da ne igra dobro ili barem ne onako kako se od tako skupocjene momčadi očekuje. Ni Ronaldo nije u nekoj blistavoj formi, posljednjih nekoliko utakmica odigrao je ispodprosječno. Sinoć su se opet čuli zvižduci na Santiago Bernabeuu.

Nije se izravno zviždalo Ronaldu, ali jest cijeloj momčadi u kojoj je Portugalac najistaknutiji član. A zna se da Ronaldo najviše mrzi zvižduke domaće publike. Nije malo onih koji su mišljenja kako Ronaldo osjeća da u i oko Reala atmosfera nije blistava i da ozbiljno razmišlja o dizanju sidra.

Čestitke Blancu mogu se protumačiti i kao njegova poruka da PSG-u za veliki rezultat nedostaje još samo jedna superzvijezda, odnosno on sam. Kako Parižanima novac nije nikakav problem i voljni su izdvojiti koliko treba da dobiju Ronalda, taj transfer u kontekstu cijele situacije nikako nije nemoguća misiju. Ako ništa drugo, jasno je da Ronaldo misli kako PSG ima odličnu momčad i da u rezultatskom smislu ne bi pogriješio kada bi prešao na Park prinčeva.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider