Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nadao se da će on dobiti

Ronaldo nije ni došao na dodjelu, u stilu filozofa prokomentirao je Messijev trijumf

Portugalac ne može sakriti svoju ljutnju zbog toga što nije izabran za dobitnika nagrade The Best.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Iako su mu Milano i tamošnji Teatro alla Scala bili mnogo bliže nego Lionelu Messiju i Virgilu van Dijku, Cristiano Ronaldo nije se pojavio na FIFA-inoj svečanosti dodjele nagrade The Best.

Ranije je objavljeno kako se Ronaldo skupa s Messijem i Van Dijkom nalazi među trojicom u užem izboru, a sinoć su izašli rezultati glasanja i Portugalac je završio kao treći u poretku.

Messi je ovogodišnji laureat, a Ronaldo je svoje mišljenje izrazio na Instagramu. Objavio je fotografiju iz svoje kuće, s kauča na kojem čita knjigu, a u pozadini se vidi njegov sin.

"Strpljenje i upornost dvije su karakteristike koje razlikuju profesionalno od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete sve, ali napravite sve što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvijek dođe zora", poručio je Portugalac.

Lionel Messi dobitnik FIFA-ine nagrade The Best za 2019. godinu! Ronaldo, Messi i Van Dijk (Foto: AFP) Lionel Messi (Foto: AFP) Lionel Messi i Gianni Infantino (Foto: AFP) +1 Lionel Messi (Foto: AFP)

Obitelji Modrić i Boban pozirale na velikoj svečanosti: Tko vam je bolje ispao? Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP) Zvonimir Boban s obitelji (Foto: AFP) Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP) +2 Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider