Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lupio i ostao živ!

Legenda Reala 'popljuvala' Messija i Barcu: 'Kod nas u Madridu...'

Roberto Carlos je kritizirao Messija i Suareza kazavši da su izvođenjem jedanaesterce protiv Celte pokazali nedostatak respekta prema suparniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roberto Carlos smatra da je Messijev i Suarezov jedanaesterac protiv Celte podcjenjivački.

VIDEO Je li Messijev potez podcjenjivački? Pogledajte tko je spektakularni 'penal' izveo prije Cruyffa!

„Da je Real koji slučajem to napravio na Bernabeuu, taj bi potez svi protumačili kao nedostatak respekta prema suparniku“, kaže slavni Brazilac, bivša zvijezda Real Madrida i donedavni trener indijskog Delhi Dynamosa.

Čini se da realovce ma gdje bili "svrbi" Barcelona i Messi. Igrači Reala predvođeni Ronaldom narugali su se Messiju i Suarezu uoči utakmice Lige prvaka u Rimu protiv Rome.

Legendarni brazilski bek smatra da su Messi i Suarez "igrokazom" protiv Celte još jednom potvrdili da su u Barceloni pojedinci iznad kolektiva.

„U Barceloni se stalno priča samo o trojici igrača (op.a. Messi, Neymar, Suarez), a u Madridu o cijeloj momčadi“, ispalio je Carlos kao da ne zna kakav status u Realu ima Cristiano Ronaldo, koji je nervozno reagirao napustivši presicu u Rimu kada su se novinari "usudili" ga pitati kako komentira činjenicu da od 29. studenog nije zabio pogodak u gostima.

Čak i mnogi navijači Reala, što pokazuju gotovo sve posljednje ankete, smatraju da je cijeli klub godinama podređen jednom igraču, a ovaj takvu čast, za razliku od Messija, nije opravdao momčadskim trofejima. Drugim riječima, Real i Florentino Perez uložili su stotine milijune i sve stavili na jednu kartu u zadnjih šest sezona, a zauzvrat su dobili jedno prvenstvo i jednu Ligu prvaka, dok je Barcelona u istom razdoblju osvojila četiri prvenstva i dvije Lige prvaka.

Carlos je 1996. u Real stigao iz Intera, na Bernabeuu je proveo devet godina i osvojio četiri prvenstva te tri Lige prvaka. Donedavno se spekuliralo da će ući stožer novog trenera Reala i bivšeg suigrača Zinedinea Zidanea, no za sada od toga nema ništa. Brazilac nema potrebnu licencu i za sada će biti pridruženi član  stožera mlade momčadi Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider