Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji igrač Premierlige

Mahrez napušta Leicester i potpisuje za Arsenal?

Leicester City možda je na pragu da izgubi još jednog važnog igrača iz šampionske momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni alžirski nogometaš Riyad Mahrez navodno je na mali korak od napuštanja Leicester Cityja i potpisivanja ugovora s Arsenalom! Tako tvrde neimenovani izvori iz Francuske, koje pak prenose britanski mediji, dok istovremeno društvene mreže bruje najviše o tom transferu.

Arsenal će Leicesteru isplatiti 50 milijuna eura za igrača koji je proglašen najboljim nogometašem Premierlige za prošlu sezonu, u kojoj je njegov klub čudesno stigao do naslova prvaka.

Treba naglasiti da je Mahrezov menadžer u petak negirao ove napise, iako je bio gost prijateljske utakmice u kojoj je Arsenal remizirao s Lensom. Dva dana ranije menadžer Leicestera Claudio Ranieri rekao je medijima da je Mahrez izrazio želju za ostankom u klubu.

Što je istina teško je reći u ovome trenutku nakon svih ludih transfera koji su se već dosada dogodili. Podsjetimo, u četvrtak navečer je Andre Gomes bio na pragu Real Madrida, no odjednom je stigla vijest da se dogovorio s Barcelonom. Sudeći prema tome, Mahrez je još daleko, daleko od Arsenala...

Alžirac je prošle sezone postigao 17 pogodaka, više od svih Arsenalovih napadača, te je upisao 11 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider