Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obavijestio klub

Otkriće i najbolji igrač Premierlige prevagnuo ostaje li u Leicesteru?

Najbolji igrač Premierlige Riyad Mahrez na meti je brojnih velikana i bit će jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, prema informacijama 'Expressa', Mahrez je navodno rekao ljudima u Leicesteru kako želi ostati u klubu s kojim je ispisao povijest. Alžirac je ove sezone okrunjen za igrača godine u Premierligi.

Nakon što je stigao iz francuskog Le Havrea kao relativno nepoznat igrač, Mahrez je postao svjetska klasa osvojivši s Leicesterom povijesnu titulu. Njegova kombinacija golova i asistencija bili su ključni za Leicesterov uspjeh, a 'Lisice' će sada sve napraviti da ga zadrže u svojim redovima.

Ranije ovog tjedna njegov agent je spomenuo da su šanse za odlazak '50-50', ali prema zadnjim izvještajima navodno je spreman ostati. 'Express' je po tom pitanju definirao da je Mahrezova odluka jasna, ali nekako smo uvjereni da će tu još biti svega.

Leicester ovog vikenda očekuje dodjela trofeja za prvaka nakon domaće utakmice s Evertonom. U momčad se vraća i napadač Jamie Vardy koji je uz Mahreza bio predvodnik bajkovite priče.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider