Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hannes Halldorsson

Vrijeme šokiralo i vratara Islanda: 'Nismo navikli, ljude smo upozorili...'

Hrvatskim reprezentativcima posljednja će prepreka prema pogotku u petak biti Hannes Por Halldorsson.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halldorsson je član Knattspyrnufelaga iz Reykjavika, a s obzirom da je islandsko prvenstvo završilo koncem rujna, formu za utakmice s Hrvatskom održava trenirajući u Norveškoj.

>> Kovača 'razdire' lijevi bočni: Bilić je pogodio i potukao Tursku! 

>> Hrvatska - Island, ali i još 10 okršaja: Veliki rasplet već od srijede!

"Vrijeme na Islandu je i mene iznenadilo, moramo se pripremiti i u ovakvim okolnostima izvući dobar rezultat. Nismo baš imali puno vremena za pripremu, ali moramo biti spremni na to da će vremenski uvjeti biti prilično loši. Nije baš da svaki dan igramo na snijegu i magli", smatra Halldorsson, ističući:

"Ljude smo već upozorili da ponesu posebno debele veste."

Inače, na Islandu se u vrijeme odigravanja utakmice (početak je u petak u 19:00 po tamošnjem vremenu) očekuje snijeg i temperaturni minus, a prema nekim prognozama temperatura bi trebala se spustiti i do -10 stupnjeva.

Islandski reprezentativci za razliku od naših nemaju imperativ plasmana u Brazil...

"Radimo dobro kako bismo usrećili ljude na Islandu. Sjajno je osjetiti ovu atmosferu i podršku. Što se mene tiče, vjerojatno ću u petak imati puno posla, ali spreman sam, u posljednje vrijeme sam trenirao vrlo dobro", rekao je Halldorsson za Visir.is.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider