Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ružne' scene u Bukureštu

VIDEO Što se to događa s Messijem? Opet je sve zabrinuo!

U prvom poluvremenu prijateljske utakmice između rumunjske i argentinske nogometne reprezentacije u Bukureštu na travnjaku je opet pozlilo Lionelu Messiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponajbolji svjetski nogometaš se već u osmoj minuti susreta uhvatio za koljena, prignuo i povratio, nakon čega je nastavio igrati (barem do poluvremena, op.a.).

Pogledajte gol od kojeg zastaje dah: Škarice za pamćenje!

Remi Kovača i Hitzfelda: Neuništivi Olić s dva gola 'poništio' Drmića!

Ludnica u Innsbrucku: BiH tresnula o pod protiv Egipta!

Ronaldo ušao u povijest: Portugal razbio Kamerun!

Scenarij je to koji smo viđali u već nekoliko navrata u zadnjih par godina, a ove sezone pozlilo mu je u već prvom kolu Primere u utakmici protiv Levantea.

Messi: To je nešto što mi se često događa

Zašto se Messiju često diže želudac na travnjaku, zasad nije sasvim jasno.

"To je nešto što se često događa, nekoliko puta mi se dogodilo u klupu pa nema razloga za brigu", rekao je Messi i osvrnuo se na utakmici.

"Ne želim tražiti izgovore, ali travnjak je bio loš i to nam nije pomoglo. U drugom dijelu igrali smo puno bolje nego u prvom. Još imamo dvije pripremne utakmice i moramo rasti pa da na SP u Brazil dođemo u odličnom stanju", zaključio je Messi.(TS/Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider