Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjeruju u čudo

Velšani se bruse: Možemo napraviti pritisak na Hrvatsku i Belgiju

Izbornik velške nogometne reprezentacije Chris Coleman svjestan je da će teško uhvatiti Belgiju i Hrvatsku u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali još uvijek vjeruje da je to moguće…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wales je u petak na Hampden Parku u Glasgowu pobijedio Škotsku s 2-1 i izbio na treće mjesto u skupini. Belgija i Hrvatska su na vrhu s po 13 bodova, dok Wales ima sedam bodova manje. Coleman vjeruje da se razlika u odnosu na Hrvatsku može smanjiti već u utorak kada izabranici Igora Štimca gostuju na stadionu Liberty u Swanseaju.

>> Štimca baš ide karta, dobio je i više nego što je morao

>> Kvalifikacijski petak: Tko je profitirao, a tko krahirao?

>> Svjetski mediji o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom!

''U Škotskoj smo jednostavno morali pobijediti. To nam ne jamči plasman na SP, ali sada barem možemo napraviti pritisak na Belgiju i Hrvatsku ako im se dogodi nekoliko negativnih rezultata u ostatku kvalifikacija'', napomenuo je Coleman.

''U petak smo odigrali najbolju utakmicu pod mojim vodstvom. Uživat ćemo u trenutku, ali već sutra ćemo pogledati na čemu smo i početi s pripremama za Hrvatsku. Prije Škotske sam rekao da nam treba šest bodova iz predstojeće dvije utakmice. Uzeli smo tri, a sada trebamo skupiti glave za veliki dvoboj koji nas očekuje u utorak'', zaključio je velški izbornik. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider