Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čuvajmo se Pulida

Upozorenje Kovaču: Meksiko sjajan bez glavnih zvijezda!

Nogometna reprezentacija Meksika, suparnik Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, pobijedila je u prijateljskoj utakmici Južnu Koreju s 4:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvoboj je odigran u Alamodomeu u San Antoniju pred 54.000 gledatelja, a s obzirom da je u Europi klupska sezona u punom jeku, meksička je reprezentacija bila sastavljena isključivo od igrača iz domaće lige.

Nisu igrali najbolji meksički nogometaši (Javier Hernandez iz Manchester Uniteda, Andres Guardado iz Valencije, Giovani dos Santos iz Villarreala...), a u takvim je uvjetima zablistao 22-godišnji napadač Tigresa Alan Pulido.

U debitantskoj utakmici u dresu nacionalne momčadi Pulido je upisao hat-trick. Zabio je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a potom i u samoj završnici utakmice, u 86. i 89. minuti. Prvi je pogodak za momčad Miguela Herrere u 37. minuti postigao 30-godišnji Oribe Peralta.

Sljedeću prijateljsku utakmicu Meksiko igra 5. ožujka protiv Nigerije.

Podsjećamo, na SP-u u Brazilu su Meksiko i Hrvatska smješteni u skupinu A, zajedno s domaćinom i reprezentacijom Kameruna.

Prijateljska utakmica:

Meksiko - Južna Koreja 4:0 (Peralta 37, Pulido 45+1, 86, 89)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider