Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I on žali za Drmićem

'Trebali bismo tražiti Šukera da kvalifikacije igramo u St. Gallenu!'

Dobru klupsku formu potvrdio je i u reprezentativnom dresu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Olić bio je hrvatski junak prijateljskog ogleda sa Švicarcima u St. Gallenu. Dva puta poništio je Drmića i donio nam remi, koji je neloš na gostovanju kod protivnika kakav je Švicarska.

Remi Kovača i Hitzfelda: Neuništivi Olić s dva gola 'poništio' Drmića!

Kovača razljutili igrači, ali i navijači: 'Nekima nije mjesto na stadionu'

„U prvom dijelu smo griješili i bili nesigurni. Očekivano, jer neki igrači nisu započeli s prvenstvom. Nismo se vidjeli tri mjeseca, a ovih dana smo imali sponzorskih obveza i nismo bili usredotočeni na treninge“, pojašnjava Olić i dodaje:

„Ipak, u drugom poluvremenu smo odigrali kao momčad. Pokazali smo da možemo igrati sa Švicarskom koja je među šest-sedam u svijetu. Stvarno ih cijenim, sjajno su odradili kvalifikacije, a ne tako davno pobijedili i Brazil.“

I junak Švicaraca bio je Hrvat. Momak naših korijena, Josip Drmić, o kojem smo pisali, upozoravali… Kakva šteta što taj napadač nikad nije dobio poziv iz HNS-a…

„Drmića znam iz Bundeslige i jako mi je žao što igra za Švicarsku. U budućnosti bi nam sjajno došao, ali želim mu svu sreću“, reći će i Olić kojeg je oduševila atmosfera u St. Gallenu:

„Šalili smo se kako bi trebali žicati Šukera da se ovdje igraju kvalifikacije, obzirom kakva nas je atmosfera dočekala.“

Klupske prilike; ostaje li u Wolfsburgu ili ide na Otok, u Stoke City?

„Mogao sam produžiti ugovor s Wolfsburgom, ali došla je dobra ponuda iz Engleske. Dvoumim se, cijelu karijeru tiha patnja mi je zaigrati u Engleskoj i kada sam se najmanje nadao, stigla je ponuda. U sljedeća dva-tri tjedna ću to definirati“, za kraj će neuništivi Ola.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider