Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Atleticov heroj

'Englezi malo pričaju i bit će opasni, a Talijani su uvijek favorit'

Branič urugvajske reprezentacije i madridskog Atletico Diego Godin smatra kako njegova reprezentacija neće imati nimalo lagan posao u skupini, a posebno se pribojava Engleza i Talijana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Urugvaj ima vrlo jaku reprezentaciju, međutim u Brazilu je smješten u neugodnu skupinu iz koje neće biti lako dohvatiti osminu finala. Diego Godin je svjestan snage protivnika i tvrdi kako ih sve cijeni.

"Smješteni smo u skupinu s vrlo jakim protivnicima. Englezi ne pričaju puno, ali mislim da imaju vrlo jaku momčad s igračima koji prolaze kroz odlično razdoblje. Oni su na najvišoj razini i bit će vrlo opasan protivnik. Italija je uvijek među glavnim favoritima, poznajemo je s Kupa konfederacija i znamo njezinu snagu. Prvenstvo ćemo otvoriti susretom protiv Kostarike, a svi znamo koliko je prva utakmica neugodna i teška jer određuje nastavak natjecanja", tvrdi Godin.

Još uvijek je neizvjesna situacija oko oporavka Luisa Suareza koji će možda propustiti dio SP-a.

"Kada sam čuo da je Luis ozlijeđen, osjećao sam se kao da me netko polio hladnom vodom. Nitko to nije očekivao, ali nakon što smo porazgovarali, mirniji sam jer je njegova poruka bila pozitivna", dodaje Godin. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider