Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Željezna disciplina

Ćorluka umjesto Strinića na lijevom bočnom: Evo što kaže na tu ideju!

Reprezentacija je danas ostala bez Strinića, a upravo je Ćorluka jedno od mogućih rješenja na lijevog strani obrane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u četvrtak poslijepodne još jedan trening, ovoga puta na Maksimiru, a okupili su se svi reprezentativci osim Luke Modrića i Nike Kranjčara, a nije bilo niti Ivana Strinića, koji zbog ozljede neće biti na popisu putnika za Brazil.

Hrvatska odradila posljednji trening prije odlaska u Austriju

Kovač morao prekrižiti još jednog igrača, ali u Brazil ide 'pojačanje iz Francuske'

"Očekivanja su velika, cilj je proći skupinu koliko god teška bila. Uvjereni smo da smo sposobni to učiniti", kazao je Vedran Ćorluka dodavši: "Uvijek je lijepo vratiti se u reprezentaciju. Većina nas imala je odlične sezone u klubovima, osvojili smo mnogo trofeja, no svi znamo zašto smo ovdje i zaboravit ćemo klupsku sezonu te se koncentrirati na Svjetsko prvenstvo."

Reprezentacija je danas ostala bez Strinića, a upravo je Ćorluka jedno od mogućih rješenja na lijevog strani obrane, ukoliko bude potrebe.

"Naravno da sam spreman i na to, nema pozicije koju ne bih igrao za reprezentaciju. Igrao sam lijevog beka i za klub, a izostanak Strinića i Iličevića svakako je hendikep, oni su bili u kombinacijama", rekao je hrvatski reprezentativac član moskovskog Lokomotiva.

Ćorluka je naglasio kako je izbornik Niko Kovač dao smjernice igračima, a angažman će biti maksimalan od samog početka.

"Disciplina će biti željezna, i radit će se punim tempom, što se pokazalo već danas. Red, rad i disciplina podignuti su na još višu razinu i nadam se da će nas poslužiti sreća i zdravlje te da ćemo prenijeti izbornikove zamisli na teren".

Hrvatska u petak putuje na austrijski dio priprema, u Bad Tatzmannsdorf:

"Tamo smo uvijek lijepo dočekani, uvjeti su odlični i imamo mir. Mislim da je izbornik dobro odlučio," zaključio je Ćorluka. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider