Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vida starta na lijevom beku?

Strinić otpao za Srbiju: Pogledajte tko putuje umjesto njega!

Nakon treninga hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Maksimir, posljednjeg uoči puta u Beograd, izbornik Igor Štimac je prekrižio ozlijeđenog Ivana Strinića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umjesto njega hrvatski izbornik u Srbiju će voditi braniča Udinesea Igora Bubnjića.

>> HNS se ograđuje: Tko to ide na utakmicu u Beograd?

>> Eduardo: Obrana Srbije je po imenima možda najbolja na svijetu

Strinić je posljednjih dana zbog ozljede gležnja radio po posebnom programu, no očito se nije uspio oporaviti na vrijeme. Zbog toga je branič Dnjipra otpao, a Štimac je na popis putnika za Beograd uvrstio Bubnjića. Hrvatski strateg je ovoga tjedna na poziciji lijevog beka uigravao Domagoja Vidu i sve je izglednije kako će igrač kijevskog Dynama uskočiti na Strinićevo mjesto.

U 11 utakmica kao izbornik Igor Štimac je deset puta koristio Strinića na poziciji lijevog beka. U deset nastupa Strinić je pet puta zamijenjen, a jednom je ušao s klupe.

Bubnjić je ovoga ljeta preselio u Udinese iz Slaven Belupa. U dosadašnjih šest utakmica Udinesea, Bubnjić nije zabilježio niti jednu minutu igre, a dva puta se našao na klupi. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider