Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juriš od 1. minute

Štimac riješio dvojbe oko sastava i za sutra najavio dar navijačima

Treći dan priprema za utakmicu sa Srbijom Igor Štimac je na konferenciju za novinare doveo sve svoje igrače, a Srna, Šimunić i Pletikosa dobili su prigodne darove...

Još je dva dana preostalo do utakmice godine. U kampu Vatrenih atmosfera je vrlo dobra, a igrači vjeruju u uspjeh pred punim Maksimirom.

Prije utakmice sa Srbijom HNS će prirediti svečanost za veliki jubilej trojice reprezentativaca, Srnu, Šimunića i Pletikosu. Naime, spomenuti trojac je protiv Južne Koreje upisao 100. nastup za Hrvatsku, a povodom toga Šuker im je pred novinarima podijelio prigodne darove.

>> Šuker protiv izbacivanja Srbije iz svih natjecanja: 'Nogomet je biznis'

>> Mihajlović: Mi na terenu trebamo biti primjer tribinama

''Hvala na poklonu. Prelijepo je igrati za Hrvatsku, ne mogu riječima opisati koliko mi to znači. Sto posto slavimo protiv Srbije'', rekao je Šimunić.

''Ovo bih posvetio pokojnom ocu koji me odveo prvi put na trening Hajduka. Žao mi je što ovo nije doživio'', izjavio je Pletikosa, a Srna nadodao:

''Ovo je prekrasan osjećaj. Mala smo država, a odigrali smo puno velikih utakmica. Respektiramo Srbiju, nećemo se zaletavati s izjavama da ćemo ih zgaziti, ali idemo po pobjedu za sve Hrvate.''

''Nasmijao me jedan napis koji je Perišića pretpostavio Kranjčaru. Ima Perišić još puno jahanja da stigne Kranjčara. On je budućnost, ali ne pretpostavljajte mlade starim vukovima koji su puno dali reprezentaciji'', rekao je Štimac te nastavio:

''Više-manje sam riješio sve dvojbe oko sastava. Nije upitno tko će igrati, ali je jasno što ćemo igrati. Dužni smo navijačima pružiti juriš od prve minute, bez kalkulacija. Može se dogoditi rezultat koji nam neće odgovarati, ali nemamo pravo na kalkuliranje.''

Izbornik Štimac napomenuo je da će posljednji trening uoči utakmice u četvrtak biti otvoren za sve navijače. Trening je na rasporedu u 17.00 sati u Veslačkoj.

''Dođite sa zastavama, transparentima...tu smo zbog vas. Odvojit ćemo vrijeme za fotografiranje i druženje igrača i navijača. Svi su dobro došli'', poručio je Štimac.

Dragi navijači, na adresu moj.report@novatv.hr šaljite nam vaše fotografije navijanja i kako se vi pripremate za utakmicu.

Tko će u petak navečer slaviti na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider