Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Doigravanje je najvažnije'

Ronaldo otkrio s kime ne bi volio igrati u dodatnim kvalifikacijama

Skromnim domaćim remijem protiv Izraela 1-1 reprezentacija Portugala praktički je izgubila izglede za izravni plasman u Brazil, pa se njezin kapetan i najbolji igrač Cristiano Ronaldo već okrenuo ka dodatnim kvalifikacijama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalci su golom Coste iz 27. minute vodili u Lisabonu protiv Izraela sve do 85. minute, kada je Ben Basat postavio konačni rezultat nakon kiksa domaćeg vratara Ruija Patricija.

>> Pogledajte gaf koji je Ronaldu ubio svaku nadu: Veliki kiks Portugala!

Portugal zaostaje za vodećom Rusijom tri boda i gotovo je sigurno da će morati u dodatne kvalifikacije.

''Moramo popraviti igru u mnogim aspektima. Izrael je imao dva autobusa iza lopte, a nama je u takvim uvjetima bilo teško zabiti gol. Bili smo apatični u drugom poluvremenu, čak bih rekao i pospani. Nismo izgledali dobro. Povremeno nam je nedostajalo zrelosti, možda i zbog toga što smo nastupili s dosta mladih igrača.''

Ostao je zakopčan na tvrdnju kako je u sudačkoj nadoknadi namjerno zaradio žuti karton zbog prigovora, radi kojeg će propustiti praktički nevažnu utakmicu protiv Luksemburga u zadnjem kolu, te sigurno biti dostupan za obje utakmice u dodatnim kvalifikacijama.

''Ne mogu govoriti o tome, jer FIFA obraća puno pozornosti na te situacije. Doigravanje je najvažnije, ne želim ga propustiti! Bit ću dostupan u obje utakmice doigravanja'', rekao je napadač Real Madrida.

Otkrio je i s kojom selekcijom se nikako ne bi želio susresti u te dvije utakmice.

''Francuska je najjači suparnik od svih s kojima se možemo sučeliti. Oni su jedina momčad protiv koje ne bih volio igrati!'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider