Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Za NFL', 'Ubij, polomi...'

Srpski mediji žestoko se obrušili na Šimunića, a hvale svoje nogometaše

Srpski mediji nakon utakmice Srbija - Hrvatska uglavnom žale što njihova reprezentacija nije uspjela osvojiti sva tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Srbija je dominirala tijekom većeg dijela susreta, prekidi su bili naša najbolja šansa, jer iz igre smo stvorili samo jednu pravu priliku, onda kad je pucao Tošić. Hrvatska je povela iz prve ozbiljnije akcije. Hrvati su izašli na teren s vrlo ofenzivnom momčadi, ali su igrali vrlo defenzivno i rijetko prijetili golu Srbije", piše B92, dodajući:

>> Hrvatska u grotlu Marakane izvukla remi protiv Srbije: Loša igra u Beogradu!

>> Mandžo opet zabio Srbiji: 'Krivo smo shvatili upute izbornika'

>> Štimac: Nismo bili bezidejni nego smo imali plan

"Suđenje njemačkog arbitra bilo je u najmanju ruku vrlo upitno, a ponašanje publike bilo je izrazito neukusno i potpuno u skladu s viđenim na Maksimiru ovog ožujka", zaključuje B92, uz komentar kako je Šimunićev prekršaj nad Sulejmanijem bio prebrutalan i za NFL standarde".

Blic je ugodno iznenađenim zbivanjima na terenu: "Duel na Marakani najavljivan je kao više od igre i tako je i bilo. Susjedski derbi, utakmica svih utakmica završena je bez pobjednika, a na terenu je prštalo na sve strane. Orlovi su sada i matematički izgubili šanse da se plasiraju u Brazil, ali su konačno igrali nogomet. Doduše, činili su to na mahove, a budući da nisu dominaciju adekvatno okrunili, surovo su kažnjeni."

Press, pak, žali što je Srbija ovako rano ostala i bez teoretskih šansi za plasman u Brazil: "Srbija je odigrala neusporedivo bolje nego prije pola godine u Zagrebu, ali ni to nije iblo dovoljno. Hrvatska je znala naplatiti neiskorištene šanse, dočekala je grešku kao i u Zagrebu."

Posebnu pozornost Press je posvetio startu Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem: "Ubij, polomi da Sulejmani ne postoji! Potez Šimunića naišao je na oštru reakciju publike."

Alo.rs hvali trud srpskih reprezentativaca: "Izgubili su sve šanse da se plasiraju, ali borili su se kao da im životi ovise od duela s Hrvatskom. Srbija je bila apsolutno dominantniji rival tijekom cijelog meča, Hrvati mogu biti zadovoljniji rezultatom, premda su sad i definitivno izgubili prvo mjesto u skupini A."

Žalite li za tri boda iz Beograda ili ste zadovoljni jednim?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider