Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomoć s neba

Ovako se izbornik Štimac moli na Facebooku uoči utakmice

Izbornik Štimac objavio je molitvu i prije utakmice sa Srbijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od praksi izbornika Štimca na svom popularnom Facebook profilu je i stavljanje molitve koju dijeli s fanovima. Prenosimo je u cjelosti:

>> ANKETA: Tko će večeras slaviti na Maksimiru?

>> Igor Štimac – najčvršća karika HNS-a

>> Sjajna podrška uoči Srbije: 5000 ljudi i minuta šutnje za malu Noru!

>> Pogledajte kakva se koreografija sprema na Maksimiru

>> Srbi stigli prepotentno u Zagreb, neka odu pokunjeno!

Oče moj, dolazim u tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći mudrost da nepravim nerazborite greške, tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji, kada djelovati, a kada ne. Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete.

Dolazim naći hrabrost da budem strpljiv , da ne izgubim nadu, da prihvatim razočarenje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro. Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenim, tvrdim i neljubaznim. Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti.

Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe. Oče Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima. Ovo Te molim u Isusovo Ime. Amen!

Hvala Vam svima na tisućama poruka podrške...

Vaš izbornik

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider