Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajni golovi

Messi zabio hat-trick i prestigao velikog Maradonu: Ispred njega još samo jedan!

Argentinska nogometna reprezentacija predvođena sjajnim Lionelom Messijem je s lakoćom, s uvjerljivih 4-0 u gostima, savladala Gvatemalu u prijateljskom susretu...

Utakmica je odigrana u Guatemali, glavnom gradu srednjoameričke države, a za "gauče" je ona došla nakon dvaju južnoameričkih kvalifikacijskih ogleda za SP u Brazilu protiv Kolumbije i Ekvadora.

Argentinski izbornik Alejandro Sabella iskoristio je priliku za brojnim rotacijama, a jedna od promjena bila je povratak Lea Messija u početnih 11 nakon što je posljednje dvije utakmice ušao s klupe.

Najbolji svjetski nogometaš od početka je dominirao susretom, te je sudjelovao kod svih postignutih golova. Tri je zabio, uključujući jednog iz jedanaesterca koji je sam izborio, dok je i asistirao Augustu Fernandezu kod njegovog pogotka.

Na ljestvici najboljih strijelaca argentinske reprezentacije svih vremena Messi je sada prestigao Diega Maradonu. Sa 35 golova na kontu na diobi je drugog mjesta sa Hernanom Crespom, te ima jedan gol više od "malog zelenog". Na vrhu ljestvice najboljih strijelaca je Gabriel Omar Batistuta sa 56 golova.(TS)


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider