Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Niko otvoreno

Kranjčar: Ako Islanđani više žele prolazak, imamo veliki problem u glavama

Niko Kranjčar odlično poznaje hrvatskog izbornika, imenjaka mu Kovača. Kovač je Kranjčaru dugo bio kapetan u reprezentaciji, a danas mu je trener...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI HRVATSKA - ISLAND

''Igrao sam s njim. Uvijek je bio vođa, na travnjaku i izvan njega. Odrastao je u Njemačkoj tako da je u momčad unio drugačiji mentalitet. Prije smo bili slobodniji, ali nam disciplina u momčadi može pomoći. Posebno na terenu gdje smo imali problema u posljednje tri ili četiri utakmice. Nismo igrali dobro. Nismo bili kao momčad, cjelina'', rekao je Kranjčar za engleski Independent.

>> Otkriveno što su hrvatski igrači naručili u hotelu: 'Sve imamo na računima!'

>> Kobna pogreška Islanđana: Kovač im može zavrtjeti rundu!

>> Kovač odgovorio na optužbe: Mislio sam da ste gospoda, ali niste!

Smatra da nije prirodno da su Islanđani motiviraniji uoči uzvrata.

''Ako ne možemo proći dalje u dvije utakmice, ni ne zaslužujemo plasman u Brazil. A ako Island želi prolazak više od nas, imamo veliki problem u glavama'', izjavio je hrvatski veznjak.

Novinar Independenta je povukao paralelu između Roberta Prosinečkog koji je svojedobno također došao u drugu englesku ligu, točnije u redove Portsmoutha za koji je pet godina kasnije došao i Kranjčar.

''Prosinečki je moj nogometni heroj, moj uzor, imamo blizak odnos. On je uživao u Engleskoj, za njega je to bio novi izazov, nešto drugačije. Iako je bio pri kraju karijere, još uvijek je kreirao magiju. Za mene je on najveći nogometaš iz Hrvatske. Imao je puno problema s ozljedama i možda zato nije bio priznat kao igrači poput Zvonimira Bobana ili Davora Šukera. Ali za mene je on bio najtalentiraniji'', zaključio je Kranjčar. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider