Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi za Lagerbacka

Island značajno oslabljen uoči uzvrata u Zagrebu

Osim suspendiranog Olafura Skulasona koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton, na Maksimiru neće zaigrati ni napadač Kolbeinn Sigthórsson

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Island će biti znatno oslabljen na uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske u utorak. Osim suspendiranog Olafura Skulasona koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton, na Maksimiru neće zaigrati ni napadač Kolbeinn Sigthórsson, potvrdili su iz tamošnjeg saveza.

>> Islandske 'zvijezde': Hrvatima najviše muke zadavao – REŽISER!

Kolbein Sigthórsson je ozlijedio gležanj u završnici prvog poluvremena utakmice na Islandu te je zbog toga morao napustiti teren. Islanđani su se nadali kako će napadač Ajaxa ipak biti spreman za uzvrat na Maksimiru, ali u nedjelju ujutro je liječnička služba islandske reprezentacije potvrdila kako nema šanse da zaigra.

Sigthórsson će umjesto u Hrvatsku otići u Nizozemsku gdje će liječnici Ajaxa napraviti dodatne pretrage, te ga pokušati osposobiti za utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone koja 'kopljanike' čeka 26. studenog. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider