Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje je Mandžo?

Guardiola štedio Mandžukića, a evo i zašto

Mario Mandžukić stigao je među prvima na okupljanje hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske nogometaše u petak (Maksimir, 18:00) očekuje pretposljednja utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Hrvatska igra protiv jedne od trenutno najjačih reprezentacija Starog kontinenta, Belgije.

Uz Luku Modrića, glavni hrvatski adut je Mario Mandžukić. Napadač Bayerna u dobroj je formi, ali nije igrao ove srijede u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja. U subotu je njegov Bayern igrao protiv Leverkusena, a Hrvat je dobio tek 10 minuta.

Ako su neki pomislili kako ga je Pep Guardiola premjestio na klupu, prevarili su se. Radi se o privremenoj situaciji, a trener Bayerna je otkrio zašto je tome tako.

'''Mario je imao gripu posljednjih dana. Nije u punom treningu'', odgovorio je Guardiola nevoljko na pitanje o neigranju Mandže.

Katalonac je rekao kako kod njega igraju najspremniji, a to Mandžukić očito nije. Sada ima pet dana vremena da se u potpunosti oporavi do Belgije. Vjerujemo kako će Mandžo za derbi utakmicu skupine A biti potpuno spreman.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider