Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki udarac za Island

'Frustrirajuće je propustiti utakmicu protiv Hrvatske'

Islandska nogometna reprezentacija zaigrat će u uzvratnoj dokvalifikacijskoj utakmici protiv Hrvatske u Zagrebu oslabljena za neigranje Ajaxovog napadača Kolbeinna Sigþórssona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozlijedio se Sigþórsson u prvoj utakmici protiv "vatrenih" u Reykjaviku kada mu je stradao gležanj. Zamijenjen je stoga na poluvremenu i predstoji mu oporavak.

>> Šimunić uvjeren: Olić će nas odvesti u Brazil! Moramo igrati pametnije!

>> Island značajno oslabljen uoči uzvrata u Zagrebu

''Propustio sam puno važnih utakmica, ali ovo je upravo utakmica koju ne bih volio propustiti. Nadao sam se da bi mi neki čudesni tretman mogao pomoći, ali i dalje je velika oteklina i jednostavno treba više vremena da splasne'', prenosi Sigþórssonove riječi Dagblaðið Vísir.

''Čini se kao jače iščašenje i da ligamenti nisu oštećeni. Već sam imao slično iščašenje. Odmah sam u utakmici shvatio da je uzvrat protiv Hrvatske upitan i bilo je to jako frustrirajuće. Ali ne očekujem da ću dugo izbivati. Nadam se brzom oporavku i nastupu u posljednje dvije utakmice u skupini Lige prvaka.

Sigþórssona je u prvom susretu protiv Hrvatske zamijenio Eiður Guðjohnsen. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider