Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od favorita

Del Bosque impresioniran Brazilom: Nismo nepobjedivi!

Vicente del Bosque, izbornik španjolske nogometne reprezentacije, priznao je kako je Brazil zasluženo pobijedio njegovu selekciju 3-0 u finalu Kupa konfederacija na slavnoj Maracani…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilci su slavili dvama golovima Freda i jednim Neymara. Del Bosque je bio impresioniran predstavom Brazilaca, koji će za godinu dana biti domaćini Svjetskog prvenstva.

>> Scolari napravio Brazilu medvjeđu uslugu?

>> Brazil slavi: 'Selecao' razbio Španjolsku u finalu Kupa konfederacija!

"Mi nismo nepobjedivi, utakmica protiv Brazila je to zorno dokazala. Čestitam Brazilcima, bili su bolji od nas. Sve je ispalo dobro za njih, jer smo mi primali ključne golove na početku i na kraju prvog poluvremena, te rano u nastavku", izjavio je španjolski izbornik za l'Equipe.

"Opet, moramo priznati da je Brazil bio jako, jako dobar. Znali smo koliko je teško ih pobijediti. Ne možete uvijek pobjeđivati", dodao je Del Bosque, te podvukao kako Brazilci imaju velike šanse i za osvajanje naslova svjetskog prvaka na svom terenu.

"Brazil je nesumnjivo jedan od favorita, jer će igrati kod kuće i ima odličnu momčad. Rasli su kao momčad tijekom Kupa konfederacija i zasluženo osvojili pehar." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider